Admin Admin
Mesaj Sayısı : 115 Nerden : Samsun Tuttuğu Takım : Kayıt tarihi : 06/03/08
| Konu: Mod olmak isteyenler aşağıdaki formu doldurup bu konuya cevap olarak yazsın. C.tesi Mart 08, 2008 10:10 am | |
| 1.Her gün düzenli olarak internete giriyormusunuz? 2. Günde ortalama kaç saat internete girersiniz ? 3.Yönetici olarak teknik bilgi mi paylaşacaksınız yoksa foruma fazla vakit ayırarak mı katkıda bulunacaksınız? 4.Hangi bölüme mod olmak istiyorsunuz?
En son Admin tarafından C.tesi Mart 08, 2008 11:27 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
kratos1903 Moderator
Mesaj Sayısı : 22 Yaş : 28 Nerden : İstanbull Tuttuğu Takım : Kayıt tarihi : 08/03/08
| Konu: Geri: Mod olmak isteyenler aşağıdaki formu doldurup bu konuya cevap olarak yazsın. C.tesi Mart 08, 2008 11:18 am | |
| merhaba abi ben hergün 2-3 saat online olurum satranç ve bilgisayar bölümü moderatörü olmak istiyorum hem teknik bilgi hemdfe sorulan soruları cevaplıyacağım
SAYGILAR..... hemsta34'ün arkadaşıyım daha önce adminlik ve mod. luk deneyimim var | |
|
Admin Admin
| Konu: Geri: Mod olmak isteyenler aşağıdaki formu doldurup bu konuya cevap olarak yazsın. C.tesi Mart 08, 2008 11:30 am | |
| Satranç ve bilgisayar bölümü açıyorum.Sana özel mesaj gelecek. | |
|
powercarl
| Konu: Geri: Mod olmak isteyenler aşağıdaki formu doldurup bu konuya cevap olarak yazsın. Çarş. Mart 12, 2008 7:22 am | |
| 1.Her gün düzenli olarak internete giriyormusunuz- Evet 2. Günde ortalama kaç saat internete girersiniz -3 3.Yönetici olarak teknik bilgi mi paylaşacaksınız yoksa foruma fazla vakit ayırarak mı katkıda bulunacaksınız Teknik Bilgi 4.Hangi bölüme mod olmak istiyorsunuz- Siz bilirsiniz | |
|
Admin Admin
| Konu: Geri: Mod olmak isteyenler aşağıdaki formu doldurup bu konuya cevap olarak yazsın. Çarş. Mart 12, 2008 7:38 am | |
| Haber ve teknoloji bölümü modu oldunuz.İyi çalışmalar. | |
|